Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Downloads

Het detacheringsbureau van morgen

Vanuit LT Professionals richten we ons op het beschikbaar stellen van hoger opgeleid technisch personeel. Hierin hebben we ons de afgelopen jaren gespecialiseerd op een aantal vakgebieden. Afhankelijk van de opdracht kan je bij ons als volgt aan de slag.

Wij begrijpen dat je als professional werk wilt doen van betekenis. Het bevordert het plezier en de voldoening in een baan. Winnende bedrijven – onze opdrachtgevers – gaan met hun tijd mee. Hierbij is innovatie één van de belangrijkste voorwaarden. Onze professionals dragen nadrukkelijk bij aan de innovatiekracht van organisaties. Betekenisvol werk dus.

We hebben een groot netwerk van mooie opdrachtgevers met uitdagende vacatures voor professionals in de techniek. Je wordt intensief begeleid door mensen uit de business en je kunt via ons je vakkennis vergroten door het volgen van trainingen en opleidingen.

Ben jij een professional met verbetervermogen en wil jij graag bedrijven vooruithelpen met jouw kennis en passie voor innovatie? Dan kun je via LT Professionals prima aan de slag in techniek. We maken graag kennis met je!

Timesheet

Met de knop download je het week-urenbriefje van LT-Group. Deze kan je gebruiken voor het inleveren van je uren. Zorg er wel altijd voor dat het urenbriefje is getekend voor akkoord door de opdrachtgever.

Wij voeren wekelijks op dinsdag of woensdag de uren in, zorg er dus voor dat je urenbriefje voor dinsdagochtend bij ons binnen is.

Uitleg loonstrook

Via de knop vind je de uitleg van ons loonstrookje. De loonstroken worden aan het eind van de periode per e-mail verstuurd.

Uiteraard staan wij je graag persoonlijk te woord voor al je vragen over het loonstrookje en salaris.

 

Personeelshandboek

Via onderstaande knop vind je ons Personeelshandboek. 

 

Studiewijzer

Dit is de studiewijzer van onze cursus ‘Werkvoorbereider in een Nieuw Perspectief’. Via de knop download je het document!

 

i

NBBU CAO

Vind hier de CAO voor Uitzendkrachten 2021. Bij LT Group hanteren we de NBBU CAO voor uitzendkrachten. Via de knop vind je de volledige versie van de CAO.

 

h

Algemene Voorwaarden

Heeft u vragen of opmerkingen over de algemene voorwaarden, neem dan gerust contact op.

 

h

Algemene Voorwaarden LT Academy

Heeft u vragen of opmerkingen over de algemene voorwaarden voor LT Academy, neem dan gerust contact op.

 

h

Antidiscriminatiebeleid

Heeft u vragen of opmerkingen over het Antidiscriminatiebeleid, neem dan gerust contact op.

 

Bedrijfsprofiel

Wil je meer over ons weten? In ons bedrijfsprofiel kan je alles vinden!

 

Wekelijkse betaaldata ZZP/inleen

Bekijk hier wanneer LT Group betalingen verricht.

 

Wekelijkse betaaldata uitzendkrachten

Bekijk hier wanneer LT Group betalingen verricht.

 

Bezwaar- en geschillenprocedure

Lees hier de bezwaar- en geschillenprocedure van LT Academy.

 

Diensten

LT Group is een management- en detacheringsbureau met diensten als advies, detachering, training en opleiding. Vanuit onze labels Professionals, Academy als Consultancy kan specifiek maatwerk verricht worden.

Onze bedrijfsvoering staat borg voor een persoonlijke aanpak met een meetbaar resultaat. Hiermee maken we veelal het verschil tussen uitzenden en detacheren.

 

Bovendien heeft LT Group het volledige dienstenpakket in eigen beheer om op alle ontwikkelingen te kunnen inspelen. Heeft hiermee de ambitie meer te zijn dan alleen een verbinding tussen uitdaging en oplossing.

nl_NLDutch