Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

TRAINEES & TALENTSCOUT

Talentscout & Traineeships

Ben jij ons nieuwe talent?

Al op de hoogte van ons talentscout-traject? In dit traject onderzoeken we samen waar je nu staat, wat je competenties zijn en waar de mogelijkheden liggen.
Samen werken we dit uit, totdat jouw profiel compleet is.

Talentscout: jouw perfecte baan

De zoektocht gaat van start! Zodra je profiel volledig is en de doelstellingen helder zijn, gaan we samen op zoek naar jouw perfecte baan. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is te solliciteren.

Talentscouting is niet alleen interessant voor professionals of werkzoekende starters, ook voor werkgevers. Samen met onze klanten bekijken we wie beschikbaar is en wie het beste bij de organisatie past.

Inschrijven


Talentscout

LT Group is altijd op zoek naar nieuwe talenten! Ons doel is om dé baan te vinden waar jij je helemaal thuis voelt. En als we jouw doorgroeimogelijkheden hebben onderzocht, helpen we je bij het versterken van je competenties. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan verder hoe we te werk gaan!

1. CV opsturen

Wanneer jij je cv hebt opgestuurd, gaan wij er direct mee aan de slag. Tegelijkertijd plan jij het eerste oriëntatiegesprek hieronder in.

2. Kennis maken

We maken kennis, bekijken je denk- en werkvermogen en je drive. Ook leggen we uit wat je van ons kan verwachten en wij van jou.

!
!

3. Reflectie

Na het eerste gesprek bepalen we of in je gaan investeren. Maar, het gaat niet alleen om jou! Jij bepaalt ook of je verder wilt met ons. “IT’S A TWO WAY STREET”

l

4. Onderzoek en opdracht

Wij investeren in een persoonlijkheidsonderzoek en vragen je een kleine opdracht over jezelf te maken. “WE GAAN SAMEN IN ZEE!”

5. Tweede selectie gesprek

Goed nieuws! We hebben potentiële werkgevers gevonden met een mooi toekomstplan voor jou in petto. Aan jou om te solliciteren en de baan binnen te slepen!

6. Profielschets

Na het tweede gesprek maken we een profielschets van je. We maken een algemeen cv, schrijven jouw mogelijkheden uit, die we telefonisch doornemen.

!
$

7. Stappenplan

Na het bouwen van jouw profiel, zetten we een stappenplan op. In dit plan bekijken we hoe en waar we jou in de markt gaan plaatsen.

8. Solliciteren

9. Trainen

We laten je niet gaan hoor! Want we begeleiden je graag, zodat jij je verder kan ontwikkelen. Als mens en in de markt.

nl_NLDutch