Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

LT Group voor technische professionals

Til jouw carrière in de techniek
naar een hoger plan

Vacatures

Trainees & Talentscout

Kom kennis maken!

Verder groeien als technisch professional?

Ben je een technisch professional en op zoek naar een vaste functie of een interim-opdracht? LT Group verbindt jou aan innovatieve opdrachtgevers in de techniek. Vanuit onze labels Professionals en Academy zorgen we ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Je wordt onderdeel van een krachtig netwerk van ongeveer 1500 professionals en toonaangevende bedrijven. Ook krijg je toegang tot een unieke leeromgeving en waardevolle masterclasses. Bekijk onze vacatures en maak een afspraak om je opties te bespreken.

“Wij boeien, binden, trainen en bemiddelen professionals met als doel verbetering van zowel de opdrachtgever als de professional zelf.”

Gratis demo: Werkvoorbereider in een nieuw perspectief

Maak kennis met onze cursussen en krijg één deelmodule cadeau. Met een video en leuke proefopdracht krijg je een duidelijke indruk van wat je gaat leren. Na je aanmelding neemt LT’er Jochem zo snel mogelijk contact met je op.

• 100+ werkvoorbereiders, uitvoerders en supervisors gingen je voor.
• De gehele leeromgeving is gratis als je bij ons werkt
• Gecertificeerde cursussen, erkende diploma’s
• Online én offline studeren in je eigen tempo

Vacature: jouw volgende technische functie

Bekijk onze vacatures in het overzicht. Zit er iets voor jou bij? Solliciteer direct. Wij staan vervolgens klaar om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

nl_NLDutch