Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Blijven groeien als technische professional bij LT Group

E-learning

Trainingen voor professionals bij LT Academy: online, klassikaal of individueel. Opleidingen, trainingen en begeleiding op maat, passend bij de behoefte en situatie van professionals. Bekijk de opties voor bedrijfstrainingen hieronder.

Binnen de online academy van LT Academy volgen onze medewerkers onbeperkt diverse e-learnings. Medewerkers scholen zich bij op eigen tempo, in de eigen omgeving en op eigen voorwaarden. De voordelen? Het zorgt voor:

  • groter leerrendement
  • meer werkplezier
  • loyaliteit naar de werkgever

Onze e-learnings zetten we in bij zowel incompany als blended groepstrainingen.

Blended groepstraining

Is er weinig tijd voor een klassikale training, maar toch de behoefte om verder te leren? Onze blended training is dé training voor medewerkers met een volle agenda, maar die zich willen blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld voor het opdoen van kennis en vaardigheden die nodig is bij het certificeren.

Trainingen voor professionals

LT Academy biedt verschillende mogelijkheden om flexkrachten op te leiden. Denk hierbij aan (kortlopende) cursussen, maar ook het afnemen van professionele testen (assessments). Volg onze cursussen via e-learning, op locatie of klassikaal. Bovendien kunnen ook vaste medewerkers hier gebruik van maken.

Jouw leeromgeving

Klassikale training

Bij onze klassikale trainingen volgen medewerkers lessen in groepssetting. Met medewerkers uit de eigen organisatie of andere bedrijven. Voor de meeste deelnemers een bekende en vertrouwde methode. De docent behandelt de theorie aan de hand van voorbeelden. Vervolgens gaan deelnemers zelf aan de slag met oefeningen (labs).

De voordelen

Een van de voordelen van een klassikale training is het contact met andere cursisten. Er is niet alleen de nieuwe kennis en vaardigheden van de docent. Het is ook leerzaam om te zien hoe anderen hun kennis toepassen. Wat zijn hun best practices, tips en trucs? Verder leren medewerkers veel van het samen bekijken van problemen en vraagstukken.

Individueel Begeleid Trainen

Individueel Begeleid Trainen is ideaal wanneer medewerkers op korte termijn over specifieke kennis en vaardigheden moeten beschikken. Bijvoorbeeld voor de start van een bepaald project. Of wanneer medewerkers graag op eigen tempo willen leren over thema’s binnen het eigen vakgebied. In de praktijk blijkt dat leren in eigen tempo verrassend veel resultaat en rendement oplevert. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Altijd vooruit met de LT Academy

Werk je als technisch professional via LT Group, dan kun je jezelf blijven ontwikkelen. In de LT Academy heb je alle mogelijkheden om je kennis op peil te houden.

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waar je onbeperkt e-learnings kunt volgen. Zo doe je de nodige kennis op om jezelf verder te ontwikkelen. Het aanbod is breed: voor elk beroep zijn er relevante modules te vinden. Van werkvoorbereider tot uitvoerder en van calculator tot projectleider. Daarnaast doe je professionele vaardigheden op die in elk vakgebied waardevol zijn.

Wil je in een korte periode specifieke kennis en vaardigheden opdoen, dan behoort Invididueel Begeleid Trainen tot de mogelijkheden. Dit kun je altijd met ons bespreken.

Afhankelijk van de opdrachtgever waar je voor werkt, zijn er ook mogelijkheden om aan te sluiten bij klassikale trainingen. Dan heb je niet alleen een ervaren docent voor je, maar wissel je ook kennis en ervaringen uit met de andere deelnemers.

• Volg trainingen en cursussen die passen bij jouw beroep en de fase in je loopbaan.
• Leer waar en wanneer je wil, in je eigen tempo.
• Krijg deskundige begeleiding en haal erkende certificaten.

Zo sluit de LT Academy goed aan op je dagelijkse werk – en vergroot je je kans op een mooie vervolgstap.

nl_NLDutch