Over LT Group

Organisaties innovatiever en succesvoller maken

Ons team

Downloads

Blogs

De plek waar opdrachtgever en professional elkaar vinden

Al sinds 2010 is LT in touw met een absolute passie voor techniek en technische mensen. Als kennis- en adviesbureau met diverse diensten: detachering, managementadvies, werving & selectie, payroll en alles omtrent de technische arbeidsmarkt.

Denk daarbij aan de dynamische offshore-, energie-, industrie en chemiebranche vanuit onze labels ProfessionalsAcademy, en Projects.

Een echt familiebedrijf met een bijzondere bedrijfscultuur en persoonlijke werkwijze. Piet van der Linden begeleidt en volgt het proces op alle lagen, met altijd weer die vraag: waar ligt de kernbehoefte?

Werk en loopbaanontwikkeling zijn mooi, maar er zijn ook andere zaken die het leven glans geven. Zo faciliteren we je bij het sporten na werk en zetten we ons in voor Support Casper: baanbrekend alvleesklierkankeronderzoek.

Nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs om kennis te maken. Wie weet is die ene kop koffie het begin van een waardevolle samenwerking.

Trending bij LT Group

Blog Leonor Pacheco

My name is Leonor Pacheco, and I am an HR and Finance assistant at LT Group. My tasks include assisting the recruitment team behind our hirings and optimize the administration and financial operations of our back office. I am originally from Portugal but after living...

Samen tegen schaarste

Samen tegen schaarste Is het huidige systeem houdbaar? Moet het anders? Het zijn terechte vragen met de huidige schaarste op de arbeidsmarkt. In september 2021 is de werkeloosheid naar 3,1% gedaald. De arbeidsparticipatie is verder gestegen naar een nieuw...

De arbeidsmarkt: hoe staan we ervoor medio 2021?

De arbeidsmarkt: hoe staan we ervoor medio 2021? Het is inmiddels geen nieuws meer, het aantal vacatures blijft toenemen. De schrijver van een artikel in het NRC begin augustus verwoordt het op een mooie manier: “Er wordt nog harder getrokken aan het beschikbare...

Trainer en senior consultant Jan Schoenmaker aan het woord

Trainer aan het woord Sinds 2019 is Jan Schoenmaker senior consultant en een van de vaste trainers bij onze cursus Werkvoorbereider. Destijds als machinebankwerker gestart in de vliegtuigindustrie, omgeschoold naar pijpfitter en later als werkvoorbereider en...

Op weg naar officiële kwalificatie door een erkend keurmerk

Op weg naar officiële kwalificatie door een erkend keurmerk Op 22 juni jl. heeft de programmaraad van het NCP NLQF de validiteit van de organisatie van LT Academy goedgekeurd. En daar zijn we trots op! Zo borgen we de kwaliteit van onze medewerkers, een belangrijke...

Onze opdrachtgevers

Slider

Geschiedenis van LT Group

In 2009 richtte Piet van der Linden zijn uitzendorganisatie op. Dat bleek de juiste zet en leidde de afgelopen tien jaar tot groei en mooie ontwikkelingen. Bekijk hieronder de tijdlijn van LT.

=

2009: Start onderneming

Midden in de crisis begon LT People met het werven, selecteren en detacheren van hoogopgeleide professionals.

=

2010: Platforms

Een jaar later de start van samenwerkingen voor het opzetten van platforms die het verloop van specifieke kennisfuncties moeten opvangen.

=

2016: Oprichting LT Group

Om verder mee te groeien met de vraagstelling van opdrachtgevers wordt een nieuwe bedrijfsstructuur opgericht waar nieuwe labels LT Professionals,LT Academy, LT Projecten en LT Consultancy aan worden toegevoegd.

Vanuit deze labels: 

  • nieuwe vormen van samenwerken;
  • moderne businessmodellen;
  • nieuwe training en opleidingsvormen.

Hiermee zijn we een nieuwe weg ingeslagen en kunnen we een nieuwe rol vervullen die aansluit op de toekomstige economie en arbeidsmarkt.

=

2021: Nieuw jasje

En om deze ontwikkelingen te bekronen was het tijd om de website in een nieuw jasje te steken.

Voor bedrijven

Recruitment, detachering, projectmanagement, werving & selectie en advies op hoog niveau: met onze labels verzorgen wij al deze diensten. Hiermee zijn wij niet alleen de verbindende schakel tussen bedrijven en professionals. Wij tillen zowel professionals als organisaties naar een hoger plan.

 

Meer weten over wat LT Group voor u kan betekenen? Neem contact op of plan een afspraak.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact