Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Organisaties innovatiever en succesvoller maken

De plek waar opdrachtgever en professional elkaar vinden

Al sinds 2010 is LT in touw met een absolute passie voor techniek en technische mensen. Als kennis- en adviesbureau met diverse diensten: detachering, managementadvies, werving & selectie, payroll en alles omtrent de technische arbeidsmarkt.
Denk daarbij aan de dynamische offshore-, energie-, industrie en chemiebranche vanuit onze labels Professionals, Academy, en Projects.

Een echt familiebedrijf met een bijzondere bedrijfscultuur en persoonlijke werkwijze. Piet van der Linden begeleidt en volgt het proces op alle lagen, met altijd weer die vraag: waar ligt de kernbehoefte?

Werk en loopbaanontwikkeling zijn mooi, maar er zijn ook andere zaken die het leven glans geven. Zo faciliteren we je bij het sporten na werk en zetten we ons in voor Support Casper: baanbrekend alvleesklierkankeronderzoek.

Nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs om kennis te maken. Wie weet is die ene kop koffie het begin van een waardevolle samenwerking.

Onze opdrachtgevers

Geschiedenis van LT Group

In 2009 richtte Piet van der Linden zijn uitzendorganisatie op. Dat bleek de juiste zet en leidde de afgelopen tien jaar tot groei en mooie ontwikkelingen. Bekijk hieronder de tijdlijn van LT.

$

2009: Start onderneming

Midden in de crisis begon LT People met het werven, selecteren en detacheren van hoogopgeleide professionals.

$

2010: Platforms

Een jaar later de start van samenwerkingen voor het opzetten van platforms die het verloop van specifieke kennisfuncties moeten opvangen.

$

2016: Oprichting LT Group

Om verder mee te groeien met de vraagstelling van opdrachtgevers wordt een nieuwe bedrijfsstructuur opgericht waar nieuwe labels LT Professionals,LT Academy, LT Projecten en LT Consultancy aan worden toegevoegd.

  • nieuwe vormen van samenwerken;
  • moderne businessmodellen;
  • nieuwe training en opleidingsvormen;

Hiermee zijn we een nieuwe weg ingeslagen en kunnen we een nieuwe rol vervullen die aansluit op de toekomstige economie en arbeidsmarkt.

$

2022: Nieuw jasje

En om deze ontwikkelingen te bekronen was het tijd om de website in een nieuw jasje te steken.

Trending bij LT Group

Maturity model

Maturity model

NIEUWS VAN LT GROUPMaturity modelHoe krijgt u inzicht in de positie van uw bedrijf? En hoe noodzakelijk is het dat ...
nl_NLDutch