Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Wij vergroten het succes van technische bedrijven én professionals

De plek waar opdrachtgever en professional elkaar vinden

Al sinds 2010 is LT in touw met een absolute passie voor techniek en technische mensen. Als kennis- en adviesbureau met diverse diensten: detachering, managementadvies, werving & selectie, payroll en alles omtrent de technische arbeidsmarkt.
Denk daarbij aan de dynamische offshore-, energie-, industrie en chemiebranche vanuit onze labels Professionals, Academy, en Projects.

LT Group is een echt familiebedrijf met een persoonlijke werkwijze. In ieder proces blijven we nauw betrokken bij onze opdrachtgevers en professionals. Het begint altijd bij de vraag: waar ligt je kernbehoefte?

Werk en loopbaanontwikkeling zijn mooi, maar er zijn ook andere zaken die het leven glans geven. Zo faciliteren we je bij het sporten na werk en zetten we ons in voor Support Casper: baanbrekend alvleesklierkankeronderzoek.

Nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs om kennis te maken. Wie weet is die ene kop koffie het begin van een waardevolle samenwerking.

Onze opdrachtgevers

De groei van LT Group

In 2009 richtte Piet van der Linden zijn uitzendorganisatie op. Dat leidde tot mooie samenwerkingen in binnen- en buitenland. Gaandeweg zijn we onszelf blijven ontwikkelen. 

$

De groei van LT Group

In 2009 richtte Piet van der Linden zijn uitzendorganisatie op. Dat leidde tot mooie samenwerkingen in binnen- en buitenland. Gaandeweg zijn we onszelf blijven ontwikkelen.

$

2009: Het begin

Midden in de financiële crisis begint LT People met het werven, selecteren en detacheren van hoogopgeleide (techniek)professionals.

$

2010: Platforms

Een jaar later de start van samenwerkingen voor het opzetten van platforms die het verloop van specifieke kennisfuncties moeten opvangen.

$

2016: Oprichting LT Group

Om mee te groeien met de vragen van onze opdrachtgevers vormen we een nieuwe bedrijfsstructuur. Met nieuwe labels: LT Professionals, LT Academy, LT Projecten en LT Consultancy.

Met moderne businessmodellen en nieuwe manieren van samenwerken, trainen en opleiden slaan we een nieuwe weg in. Zo zijn we klaar voor veranderingen op de arbeidsmarkt.

$

2022: Nieuw jasje

Hoogste tijd om onze website in een nieuw jasje te steken.

Trending bij LT Group

Maturity model

Maturity model

NIEUWS VAN LT GROUPMaturity modelHoe krijgt u inzicht in de positie van uw bedrijf? En hoe noodzakelijk is het dat ...
nl_NLDutch