Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

NIEUWS VAN LT GROUP

Maturity model

Hoe krijgt u inzicht in de positie van uw bedrijf? En hoe noodzakelijk is het dat het bedrijf zich blijft ontwikkelen? Het maturity model geeft in één opslag zicht op waar een bedrijf staat en welke strategie nodig is om het bedrijf naar een hoger plan te brengen.

Hieronder vindt u een korte uitleg. Meer weten? Lees verder in de download over het maturity model.

Wat is maturity?

Bij maturity draait het om de mate waarin een organisatie op haar taken is ingericht. Niet alleen het toepassen van technieken, zoals onderhoudsplanningen en risicomanagement, maar ook het vermogen om op ontwikkelingen in te spelen.

Met het maturity model stellen bedrijven de focus van hun drijfveren vast: kosten-, proces- of innovatiegedreven?

Het model in de praktijk

Eerst wordt bepaald waar het bedrijf staat en waar het naartoe wil. Vervolgens kiest men een doel met bijbehorende bouwstenen. Maturity model laten toepassen? LT Group pakt het voor u op.

Piet van der Linden

Piet van der Linden

Directeur - LT Group

0 reacties

Een reactie versturen

Diensten

LT Group is een management- en detacheringsbureau met diensten als advies, detachering, training en opleiding. Vanuit onze labels Professionals, Academy als Consultancy verrichten wij specifiek maatwerk.

Onze bedrijfsvoering staat borg voor een persoonlijke aanpak met een meetbaar resultaat. Hiermee maken we het verschil tussen uitzenden en detacheren.

Bovendien heeft LT Group het volledige dienstenpakket in eigen beheer om zo op alle ontwikkelingen in te spelen. Wij zijn daarmee meer dan alleen de verbinding tussen uitdaging en oplossing.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact

nl_NLDutch