Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Nieuws van LT Group

We hebben iets te vieren

Onze markt staat aan het begin van een nieuwe transitie die zijn weerga niet zal kennen. We hebben hierop onze diensten en producten aangepast. Onze nieuwe website willen we dan ook niet ongemerkt aan u voorbij laten gaan.

Als we kijken naar de technische sector staan we weer voor nieuwe uitdagingen die voor LT Group onmiskenbaar nieuwe kansen zal opleveren. Daarvoor zijn we op zoek gegaan naar nieuwe verbindingen met nieuwe diensten en producten. Onze website vormt het startsein om hier verder mee aan de slag te gaan.  Nieuwsgierig? Klik dan alvast op onderstaande balkjes.   

2020.

Onder het thema ‘2020’ zullen wij de komende periode laten zien dat wij meer zijn dan ‘alleen’ een verbindende factor tussen uitdaging en oplossing. En zullen wij via onze nieuwsbrieven social media meer vertellen over onze diensten, opdrachten, vacatures, training- en opleidingen, etc.

Diensten

LT Group is een management- en detacheringsbureau met diensten als advies, detachering, training en opleiding. Vanuit onze labels Professionals, Academy als Consultancy kan specifiek maatwerk verricht worden.

Onze bedrijfsvoering staat borg voor een persoonlijke aanpak met een meetbaar resultaat. Hiermee maken we veelal het verschil tussen uitzenden en detacheren.
Bovendien heeft LT Group het volledige dienstenpakket in eigen beheer om op alle ontwikkelingen te kunnen inspelen. Heeft hiermee de ambitie meer te zijn dan alleen een verbinding tussen uitdaging en oplossing.

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wekelijks ontvangen wij nieuwe vacatures. Staat de vacature waar u naar zoekt niet op onze website? Geen zorgen! Meld je onderstaand aan, om de laatste vacatures per mail te ontvangen. 

 

Wil je hier niet op wachten?

Neem contact met ons op en we gaan met jouw profiel en/of vraag aan de slag!

 

Aanmelden

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures.

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

nl_NLDutch