Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Een LT Academy cursus

Werkvoorbereider in een nieuw perspectief

De cursus om je loopbaan richting te geven en hogerop te komen!

Over de cursus.

Voor werkvoorbereiders hebben wij een cursus opgesteld welke als doel heeft het vergroten van de kennis van technisch opgeleide mensen. Om hen uiteindelijk voldoende bagage mee te geven om het vak van werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren. Wij zijn deze training gestart vanuit de wetenschap dat de werkvoorbereider een cruciale rol heeft in het succesvol voorbereiden en uitvoeren van projecten. Wij signaleerden vooral de behoefte van de industrie aan werkvoorbereiders die in staat zijn om faal-kosten te reduceren door betere planning en calculaties. Maar ook om beter te leren begrijpen wat de zorg van de klant is. Om zodoende aansluiting te vinden bij zijn onderhoudsplan of project-doelstelling.

Persoonlijke groei.

Van iedere deelnemer wordt zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsplan besproken. In het plan komen de harde- en zachte competenties aan de orde welke verwacht worden van een werkvoorbereider. De opdrachtgever heeft aangegeven in welke mate de competenties benodigd zijn. Op basis van gesprekken en testen wordt door LT Group bepaald waar de deelnemer zich in het veld bevindt. Dit niveau wordt afgezet tegen het gewenste niveau voor de functie dat door de opdrachtgever is ingevuld. Hieruit is een GAP analyse te maken waarbij de deelnemer naast de verplichte 2 basismodules tevens aanvullende modules kan volgen teneinde de GAP te dichten.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor mensen met enige ervaring als Werkvoorbereider in de industrie, Bouw en Techniek. Doel van deze opleiding is het vergroten van de kennis van technisch opgeleide mensen om uiteindelijk hen voldoende bagage mee te geven om het vak van werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren. Alle elementen van het vakgebied komen aan de orde. We zullen specifiek stil staan bij de disciplines Costcontrols en Planning. Omdat dit elementaire kennisgebieden zijn in een project die een project succesvol maken of juist niet. Aan het eind van de opleiding zijn de deelnemers in staat om het werkvoorbereidingswerk ten aanzien van onderhoud, turnarounds en projecten op een andere manier in te vullen dan dat zijn gewend zijn.

6 maanden

4 modules

1 digitaal examen

Kosten voor deze cursus

De kosten voor deze cursus bedragen € 2.500,- (exl. BTW). Losse modules bedragen € 295 (excl. BTW) per stuk.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact

nl_NLDutch