Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Turnaround Management

Complete ondersteuning bij turnaround management

Bij effectief turnaround management komen meerdere uitdagingen kijken. Misschien heb je al meegemaakt dat de deadlines niet werden gehaald en wil je er de volgende keer zeker van zijn dat je binnen planning en budget blijft. Misschien wil je niet alleen de prestaties verbeteren, maar ook extra veiligheidsmaatregelen nemen. Of misschien heb je te maken met de uitstroom van ervaren collega’s en wil je voorkomen dat je organisatie de nodige kennis verliest.

Als kennisdrager op het gebied van turnaround management ondersteunt LT Group asset owners bij alle facetten:

  • We brengen advies uit op basis van bijvoorbeeld benchmarks, risico-analyses en onafhankelijke reviews.
  • We helpen je bij het organiseren van en communiceren over de turnaround.
  • We leveren de specialisten met de juiste kennis en vaardigheden, van managers tot werkvoorbereiders.

Solutions

Dicht
Readiness Review & Support Program

Een Readiness Review & Support Program begint met het opzetten van een workbook waar afhankelijk van de omvang en de complexiteit van de TurnAround een programma wordt uitgestippelt op specifieke momenten de gereedheid van een bepaalde fase in het project te kunnen vast stellen en te beoordelen waar eventueel bijstelling gewenst is.

Het workbook geeft snapshot informatie dat stackeholders inzicht geeft in de status van het project . 

Hierbij worden in concept van kleuren green, yellow en red per area aangegeven hoe het project op cruciale onderdelen er voor staat.

Middels een dashboard zal de overal status en alignement worden weergegeven. Op basis van waarnemingen worden aanbevelingen gegeven hoe de specifieke onderdelen desgewenst verder ontwikkelt kunnen worden.

Reasdiness Management Support heeft binnen turnaround management zijn weg gevonden en uitgebouwd tot een instrument die nieuwe kennis en inzichten heeft opgeleverd.

Risk Management Program

Onderzoek heeft aangetoond dat hoe complexer een turnaround is, hoe riskanter het wordt en hoe groter de kans dat het een ramp wordt.

Onze Risk Management Workshop biedt een kant-en-klare structuur waarbinnen turnaround-teams gemakkelijk risico’s op een proactieve en systematische manier kunnen identificeren, beoordelen en prioriteren.

Een workshop Risk Management begint met een brainstormsessie waarin alle belangrijke functionele groepen van het turnaround-team zijn opgenomen. De risico’s worden vervolgens geprioriteerd, risico-eigenaren worden toegewezen en responsplannen worden ontwikkeld voor de belangrijkste risico’s. Ten slotte wordt een risicoregister met de details van elk individueel risico, samen met bijbehorende actieplannen, aan het turnaround-team verstrekt.

De Risk management Workshop maakt gebruik van de ervaren medewerkers, toonaangevende methodologieën en digitale tools van wereldklasse om een ​​gestructureerd formaat te bieden voor het implementeren van een holistisch risicobeheerproces door:

  • Het toewijzen van risico-eigenaren en het initiëren van de ontwikkeling van robuuste behandelplannen
  • Opzetten van een uitgebreid risicoregister.
Long-term Optimalisation Program

In principe richten wij met ons workbook op een optimale project beheersing en het realiseren van efficiënte en effectieve uitvoering.

Wij verwachten echter een behoefte aan systemen die optimalisaties weten door te trekken van ‘beter’ naar ‘world class’.

In dit kader valt dan ook een opkomst te voorspellen van Long Duration Target Improvement (LDTI) contracten.

Knowlegde Program

Een stop efficiënt aanpakken en minder kosten maken?

De praktijkgerichte opleiding Industrieel Shutdown Management leert u hoe u onderhoudstops optimaliseert. Herkent u valkuilen tijdig en speelt u in op succesfactoren van uw onderhoudsstop.

Maak kennis met de belangrijkste concepten en vaardigheden en krijg volledig inzicht in shutdown management om van uw stop, groot of klein, een succes te maken!

De aanpak van LT Group

Eerst onderzoeken we gezamenlijk de scope van je vraagstuk. Hier bewijzen we onze waarde al. Onze experts hebben door de jaren heen de juiste ervaring opgebouwd om blinde vlekken te voorkomen.

Is de scope duidelijk, dan stellen wij een diagnose en planning: ‘Wat is er aan de hand?’ en ‘Hoe gaan we het aanpakken?’ De antwoorden op deze vragen vertalen we duidelijk naar je business, zodat iedereen weet wat er te gebeuren staat.

Geef jij het startsein, dan gaan wij aan de slag met de uitvoering. In wekelijke updates blijf je op de hoogte. Zit ons werk erop, dan nemen we de uitkomsten uitvoerig met je door. Hierbij zijn drie thema’s belangrijk: de organisatie, haalbaarheid en kostenefficiëntie. Hierdoor weet je snel waar jullie staan, wat jullie te doen staat en wat het gaat opleveren.

Strategic review lt group

Ook aan de slag met effectief turnaround management? Maak hieronder een afspraak met onze experts.


Wil je een afspraak maken bij ons op kantoor?

Via calendly kun je direct een afspraak maken in onze agenda.

Of neem contact op via de e-mail

info@lt-group.org

nl_NLDutch