Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Workbook Review Plan

Hoe wordt deze tool ingezet?

Bij LT Group hebben we, samen met onze klanten, een model opgezet voor een effectieve turnaround. We hebben een Workbook Review Plan ontwikkeld om de gereedheid voor turnarounds te beoordelen. En om de garantie te bieden dat de beste werkwijzen worden geïmplementeerd gedurende de volledige levenscyclus van de turnaround.

Dit workbook bestaat uit vier reviews. Deze kunnen afzonderlijk worden uitgevoerd. Tijdens deze reviews kijken ervaren turnaround-medewerkers van LT Group vanuit een extern perspectief naar alle strategische beslissingen en tactische activiteiten die nodig zijn om een ​​succesvolle turnaround te garanderen.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Ons team werkt nauw samen met het locatiepersoneel in alle fases van de planning en voorbereiding. Zo identificeren en beperken we de risico’s die het behalen van de belangrijkste doelstellingen bedreigen. En zo maken we veilige, gebeurtenisvrije, voorspelbare, concurrerende doorloopresultaten mogelijk.

Deze methodiek heeft de meest kostenefficiënte en incidentvrije turnarounds mogelijk gemaakt. De reviews zijn gestructureerd rond 12 belangrijke punten tijdens de levenscyclus van de turnaround. Ze bieden waarde voor de hele onderneming door:

  • mogelijke problemen en prestatiekloven vroegtijdig in kaart te brengen
  • teamleden af te stemmen op elkaar en op de doelen van het management
  • een gedetailleerd, doelgericht actieplan te ontwikkelen

Wil je een afspraak maken bij ons op kantoor?

Via calendly kun je direct een afspraak maken in onze agenda.

Of neem contact op via de e-mail

info@lt-group.org

nl_NLDutch