Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Consultancy bij managementvraagstukken

Consultancy

Consultants van LT begeleiden en ondersteunen onze professionals die bij opdrachtgevers gedetacheerd zijn. Ook staan zij klaar voor advies en ondersteuning op het gebied van Turnaround management, Change management en HR management.

Nederlandse bedrijven bevinden zich in het centrum van een sterk veranderende wereld. Daarbij spelen verschillende factoren en uitdagingen een rol.

Om die uitdagingen steeds goed in beeld te brengen, heeft LT Consultancy op basis van het Capacity Maturity Model, kortweg CMM, een eigen methodiek ontwikkeld.

CMM is een integrale verbeteraanpak die gebruik maakt van innovatieve instrumenten. Deze instrumenten (tools) hebben een versnellend en kwaliteitsverhogend effect op trajecten.

Managementadvies en marktonderzoek

LT consultants krijgen regelmatig de vraag om marktonderzoek uit te voeren. In opdracht van bedrijven, overheden en vakverenigingen:

brengen wij de markt in kaart
identificeren wij trends
voorspellen wij toekomstige ontwikkelingen
Vaak volgt hieruit een kwantitatieve analyse, waarbij we gebruik maken van onze benchmark-database. Benieuwd naar de voorbeelden? Lees verder in onze opinie-artikelen.

nl_NLDutch