Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Winnen met duurzame matches

Data driven technieken

Al jaren gebruiken we een eigen methode voor het werven, selecteren en aantrekken van kandidaten voor sleutelposities. Met deze methode hebben we de retentiewaarde (het vasthouden van personeel) flink zien toenemen.

Meer dan 90% van de kandidaten aangetrokken via LT Group zijn na drie jaar nog steeds succesvol op dezelfde werkplek werkzaam.

Kijkje in de keuken: met data driven tools brengen we de totale doelgroep in kaart. Hieruit identificeren we alle potentiële kandidaten. De basis voor succes?

Dat een kandidaat goed bij de organisatie past, prettig en correct met klanten omgaat en elke dag met plezier naar het werk toe gaat.

Een doelgerichte arbeidsmarktanalyse geeft direct inzicht in de

omvang, schaarste, concurrentie, wensen, behoeften, arbeidsvoorwaarden en mediagedrag van actieve en latente baanzoekers. Benieuwd naar alle stappen binnen onze werving? Download hier het hele document.

Liever een professional inhuren?

Wilt u liever een van onze professionals inhuren via detachering? Voor een vaste functie of een interim-opdracht? Dan zit u goed bij LT Group. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Daarnaast bieden we innovatieve HR-dienstverlening, zoals DBA-proof contractmanagement en Inhouse Services.

nl_NLDutch