Jochem van der Linden

Jochem van der Linden

Neem contact op

Varo Energy

21/07/2022

De opdracht

Cruciaal hierbij is een hoge mate van beschikbaarheid en betrouwbaarheid van terminals en distributienetwerk. Om vanuit de onderhoudsorganisatie deze beschikbaarheid te garanderen, is een goed werkend asset management systeem van groot belang.
In dit kader heeft de organisatie gewerkt aan de functionaliteit van haar systemen, en is er veel gestuurd op nieuwe compliance eisen en life cycle engineering.

De aanpak

LT Consultancy bood met haar Capability Maturity Model (CMM) ondersteuning bij het beoordelen in hoeverre de organisatie op deze onderwerpen ‘in-controle’ was.

Op basis van CMM werd een eerste indicatie opgemaakt van het huidige en het beoogde professionaliteitsniveau van de organisatie. Vervolgens is aan de hand van CMM processmap beoordeelt in hoeverre de werkprocessen daadwerkelijk goed beheerst werden. Op basis hiervan kon het professionaliteitsniveau (maturity) worden vastgesteld. Alsmede met de organisatie besproken worden wat in het kader van deze waarnemingen realistische vervolgstappen zouden zijn om hun organisatie hierop verder te ontwikkelen.

Toegevoegde waarde LT Consultancy

LT Consultancy bracht haar kennis in om een vertaling te maken naar de organisatie met welke bouwstenen de functionaliteit van haar systemen verder ontwikkelt konden worden. Dit leidde tot een goede afstemming om werkprocessen als PDAC cirkels in te richten en daarmee de ‘line-of-sight’ aan te scherpen en actieradius verder te verbeteren.


Wil je een afspraak maken bij ons op kantoor?

Via calendly kun je direct een afspraak maken in onze agenda.

Of neem contact op via de e-mail

info@lt-group.org

nl_NLDutch