LT Academy

Competente en innovatieve

medewerkers behouden

E-learning

Trainingen voor professionals bij LT Academy: online, klassikaal of individueel. Opleidingen, trainingen en begeleiding op maat, passend bij de behoefte en situatie van professionals. Bekijk de opties voor bedrijfstrainingen hieronder.

Binnen de online academy van LT Academy volgen onze medewerkers onbeperkt diverse e-learnings. Medewerkers scholen zich bij op eigen tempo, in de eigen omgeving en op eigen voorwaarden. De voordelen? Het zorgt voor:

  • groter leerrendement
  • meer werkplezier
  • loyaliteit naar de werkgever

Onze e-learnings zetten we in bij zowel incompany als blended groepstrainingen. Scroll verder om meer te lezen over onze blended groepstrainingen.

Blended groepstraining

Is er weinig tijd voor een klassikale training, maar toch de behoefte om verder te leren? Onze blended training is dé training voor medewerkers met een volle agenda, maar die zich willen blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld voor het opdoen van kennis en vaardigheden die nodig is bij het certificeren. Neem contact op voor de opties.

Trainingen voor professionals

LT Academy biedt verschillende mogelijkheden om flexkrachten op te leiden. Denk hierbij aan (kortlopende) cursussen, maar ook het afnemen van professionele testen (assessments). Volg onze cursussen via e-learning, op locatie of klassikaal. Bovendien kunnen ook vaste medewerkers hier gebruik van maken.

Klassikale training

Bij onze klassikale trainingen volgen medewerkers lessen in groepssetting. Met medewerkers uit de eigen organisatie of andere bedrijven. Voor de meeste deelnemers een bekende en vertrouwde methode. De docent behandelt de theorie aan de hand van voorbeelden. Vervolgens gaan deelnemers zelf aan de slag met oefeningen (labs).

Klassikale trainingen voor professionals: de voordelen

Een van de voordelen van een klassikale training is het contact met andere cursisten. Er is niet alleen de nieuwe kennis en vaardigheden van de docent. Het is ook leerzaam om te zien hoe anderen hun kennis toepassen. Wat zijn hun best practices, tips en trucs? Verder leren medewerkers veel van het samen bekijken van problemen en vraagstukken.

Individueel Begeleid Trainen

Individueel Begeleid Trainen is ideaal wanneer medewerkers op korte termijn over specifieke kennis en vaardigheden moeten beschikken. Bijvoorbeeld voor de start van een bepaald project. Of wanneer medewerkers graag op eigen tempo willen leren over thema’s binnen het eigen vakgebied. In de praktijk blijkt dat leren in eigen tempo verrassend veel resultaat en rendement oplevert. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact