Consultancy

Consultancy bij  managementvraagstukken

Maturity Model

Tools & Extra’s

Checklist

Consultancy

Consultants van LT begeleiden en ondersteunen onze professionals die bij opdrachtgevers gedetacheerd zijn. Daarnaast staan zij klaar voor advies bij allerlei uitdagingen en oplossingen.

Nederlandse bedrijven bevinden zich in het centrum van een sterk veranderende wereld. Daarbij spelen verschillende factoren en uitdagingen een rol.

Om die uitdagingen steeds goed in beeld te brengen, heeft LT Consultancy op basis van het Capacity Maturity Model, kortweg CMM, een eigen methodiek ontwikkeld.

CMM is een integrale verbeteraanpak die gebruik maakt van innovatieve instrumenten. Deze instrumenten (tools) hebben een versnellend en kwaliteitsverhogend effect op trajecten.

Management advies en marktonderzoek

LT consultants krijgen regelmatig de vraag om marktonderzoek uit te voeren. In opdracht van bedrijven, overheden en vakverenigingen:

  • brengen wij de markt in kaart
  • identificeren wij trends
  • voorspellen wij toekomstige ontwikkelingen

Vaak volgt hieruit een kwantitatieve analyse, waarbij we gebruik maken van onze benchmark-database. Benieuwd naar de voorbeelden? Lees verder in onze opinie-artikelen.

Opinie artikelen

Nieuwe trends door krapte arbeidsmarkt

Volgens de cijfers die Centraal Bureau voor de Statistiek donderdag heeft gepubliceerd is de werkeloosheid van 3,3 naar 3,4 procent gestegen, komt vooral door de groei van de beroepsbevolking.

De omzet van de industrie opnieuw iets gedaald

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is de omzet van de Nederlandse industrie vorig kwartaal 4,9 procent lager dan een jaar eerder. Dit heeft onder andere te maken met de malaise in Duitsland.

De arbeidsmarkt breekt record

Het aantal openstaande vacatures steeg afgelopen kwartaal opnieuw. Er zijn nu bijna evenveel vacatures als werklozen.

Testimonials management advies

10 Jarig bestaan LT Group

10 Jarig bestaan LT Group

Blog van LT Group transcript:  Hé Pap, leuk dat ik je mag interviewen! LT Group bestaat 10 jaar, ik werk ik al 5 jaar voor je en je zal nog lang niet van mij af zijn, maar waarom ben je eigenlijk met LT Group begonnen?  10 jaar geleden was ik 50 jaar geworden, had ik...

Cases CMM Roadmap

Cases CMM Roadmap

CMM Roadmap is een integrale methode die kan worden toegepast door technische organisaties. Deze aanpak heeft een bewezen effect op het uitbesteden en optimaliseren van prestaties. Het model kan naar behoefte worden ingezet en worden toegepast.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact