Cursussen

Opleiding en trainingen in de techniek

Cursussen

Kosten

Inschrijven

Gunstige baankansen in de techniek

LT Academy biedt je relevante opleidingen, trainingen en kennissessies tegen aantrekkelijke voorwaarden en condities, passend bij jouw situatie.

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heb je dus een goede kans op een baan. Zou je graag een algemene kaderfunctie vervullen, dan volg je bij LT Academy specifieke leertrajecten en trainingen.

Onze docenten komen zelf uit de praktijk. Zo weet je zeker dat jouw opleiding helemaal aansluit op je dagelijkse werkzaamheden. En dankzij onze flexibele studievarianten combineer je een technische opleiding prima met je baan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Cursus Werkvoorbereider in een nieuw perspectief

Voor de cursus Werkvoorbereider is het hele leertraject modulair opgezet. Dit betekent dat je ervoor kan kiezen om alleen aan bepaalde modules deel te nemen. Of dat je extra deelmodules en praktijkopdrachten aan je pakket kan toevoegen. Medewerkers hebben zelf de regie in hun opleidingstraject.

In de eerste module gaat het om de basisvaardigheden, zoals communicatie, tekening lezen, rollenspel, veiligheidstrainingen, etc.

In de vervolgmodules draait het om vakspecialisaties zoals plannen, calculeren, contract awareness, aanbieden, rapporteren, etc.

Blog jan schoenmaker lt group

Binnenkort: Cursus Projectmanagement

 

Binnenkort: een nieuwe cursus beschikbaar in ons aanbod: module Projectmanagement! Work in progress dus. 

Nieuwsgierig? Houd dan de website in de gaten. Meer informatie volgt binnenkort!

  Laatste technische vacatures per mail ontvangen?

  Wekelijks ontvangen wij nieuwe vacatures. Staat jouw vacature niet op de site? Geen zorgen! Meld je met onderstaande knop aan om de laatste vacatures per mail te ontvangen. 

  En wil je hier niet op wachten?

  Neem dan contact met ons op, dan gaan we aan de slag met jouw profiel en vraag!

  Aanmelden

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

  Contact

  Postbus 444
  2990 AK Barendrecht

  085 30 30 299
  info@lt-group.org
  Privacyverklaring

  Contact