Opleidingen

Jouw opleiding
bij LT Academy

Cursussen

Kosten

Inschrijven

Altijd een cursus die bij jou past

Welke opleiding past bij mij? Als jij professional bent, herken je deze vraag vast. Bij LT Academy volg je scholing op jouw tempo en met jouw voorwaarden. Kortom, wat bij jou past. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Helemaal op maat, online, individueel of klassikaal.

Cursussen, trainingen, masterclasses en workshops, maar ook assessments. Volg onze Academy online of offline, op de werklocatie of thuis achter je computer! Onze vaste medewerkers hebben onbeperkt toegang.

Inloggen cursisten

Technische opleiding op maat

Heb je weinig tijd, maar toch de behoefte om verder te leren? Onze blended groepstraining is dé training voor als je een bomvolle agenda hebt, maar je toch wil blijven scholen. Bijvoorbeeld voor de kennis en vaardigheden die je nodig hebt bij het certificeren.

Of kies een klassikale training, waarbij je kennis en ervaring met je collega-cursisten deelt. Individueel Begeleid Trainen is ideaal wanneer je snel over specifieke kennis en vaardigheden moet beschikken. Op je eigen tempo leren over thema’s binnen het jouw vakgebied.

Welke opleiding past bij mij?

Laat je inspireren en lees ons inspiratiemagazine. Wij geloven dat gerichte inzet van opleiding en loopbaanontwikkeling mensen motiveert en optimaal inzetbaar maakt voor de juiste functie.

En wat voor vaste medewerkers geldt, gaat ook op voor flexwerkers. Wij vinden dat iedereen de kans verdient om zich verder te ontwikkelen. Want uiteindelijk hebben zowel jij als je werkgever daar baat bij!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact