Lotte Endendijk

Op weg naar officiële kwalificatie door een erkend keurmerk

Op weg naar officiële kwalificatie door een erkend keurmerk

Op 22 juni jl. heeft de programmaraad van het NCP NLQF de validiteit van de organisatie van LT Academy goedgekeurd. En daar zijn we trots op! Zo borgen we de kwaliteit van onze medewerkers, een belangrijke waarde binnen onze organisatie.

Steeds meer private instellingen ontwikkelen en verzorgen beroepscursussen. Zo ook LT Group! Op weg naar de kwalificatie ‘erkend leerbedrijf’ zijn wij inmiddels gevalideerd en onze opleiding is bijna ingeschaald. Met een beetje geluk hebben we het keurmerk en de inschrijving per september 2021 rond. Mooie vorderingen dus!

De voordelen van studeren via een erkend leerbedrijf

Want wat zijn de voordelen van een private leerinstelling? Private opleiders hebben een sterke focus op een bepaalde doelgroep of sector. Zo zijn onze kennis en ervaring uit het bedrijfsleven een waardevolle aanvulling op het traditionele onderwijs.

Uit cijfers van het CBS (2019) blijkt dat 85% van de 1,7 miljoen professionals die een cursus volgen voor een private opleider kiest.

Geen wonder, private cursussen blijken goed aan te sluiten op de wensen en eisen van professionals. En dat is precies ons doel: het bieden van onderwijs op maat. Studeren waar en wanneer jij dat wil, met de middelen die bij jou en jouw leerstijl passen.

Blijven leren en groeien, dat houdt professionals flexibel en proactief. Met scholing investeer je in je ontwikkeling, de groei van je inkomen en het houdt je simpelweg scherp in je werk.

Cursus Werkvoorbereider, is het iets voor jou?

Mis jij een specifieke vaardigheid als technisch professional? Binnen de LT Academy hoef je geen volledige opleiding te volgen. Dankzij maatwerk en een gerichte, persoonlijke begeleiding kun je ook specifieke deelcertificaten behalen.

Ben je benieuwd? Ontdek wat we voor je kunnen betekenen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. En heb je interesse in onze cursus Werkvoorbereider. Op onze site vind je meer informatie over de invulling van het traject. Wie weet tot kijk in onze classroom!

Neem contact met ons op