Professionals

Werk voor hoger opgeleiden

Vacatures

Trainees & talentscout

Maak kennis!

Wat hebben we jou te bieden?

Vacatures techniek voor jou

Vacatures techniek aan het zoeken? Wil jij dus mooie baan waarin je kunt groeien en jouw vak naar een hoger niveau kunt brengen? Dan heeft LT Group jou veel te bieden. Waarom? We hebben een groot netwerk van mooie opdrachtgevers die uitdagende vacatures in de techniek voor je hebben.

Bovendien wordt je intensief begeleid door mensen uit de business en vergroot jij je vakkennis met waardevolle trainingen en opleidingen. In de LT Academy vind je altijd een passende training voor jou.

Met een voldaan gevoel je werkdag afsluiten

Met een goed gevoel van werk naar huis rijden. Dat is natuurlijk het beste resultaat aan het einde van de dag. Als professional wil je graag werk doen dat van betekenis is. Dat bevordert immers je werkplezier en de voldoening in een baan.

Vacatures techniek met innovatiekracht

Winnende bedrijven – onze opdrachtgevers – gaan mee met hun tijd, waarbij innovatie essentieel is. En het mooie is dat onze professionals altijd bijdragen aan de innovatiekracht van organisaties. Met andere woorden: betekenisvol werk!

Werving & Selectie – dat is onze kracht

Wij brengen onze opdrachtgevers altijd op de hoogte van beschikbare specialisten in de techniek. Ben jij op zoek naar ander werk of heb je al een baan, maar ben je graag verzekerd van je toekomst? Meld je via onderstaande vacatures aan, dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Projectplanner

Calculator

Projectleider

In- en Verkoper

QAQC Officer

Werkvoorbereider

Vacatures techniek & solliciteren

Ben jij een professional met verbetervermogen en wil jij bedrijven vooruit helpen met jouw kennis en passie voor innovatie? Dan kun je via LT Professionals prima aan de slag in de techniek. We maken graag kennis met je!

Neem eens een kijkje bij onze technische vacatures en solliciteer direct. Of maak een afspraak voor een kop koffie.

Laatste technische vacatures per mail ontvangen?

Wekelijks ontvangen wij nieuwe vacatures. Staat jouw vacature niet op de site? Geen zorgen! Meld je met onderstaande knop aan om de laatste vacatures per mail te ontvangen. 

En wil je hier niet op wachten?

Neem dan contact met ons op, dan gaan we aan de slag met jouw profiel en vraag!

Aanmelden

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact