Nieuws van LT Group

LT professionals het detacheringsbureau van morgen

 

Vanuit LT Professionals richten we ons op het beschikbaar stellen van hoger opgeleid technisch personeel. Hierin hebben we ons de afgelopen jaren gespecialiseerd op een aantal vakgebieden. Afhankelijk van de opdracht kan je bij ons als volgt aan de slag.

 

Wij begrijpen dat je als professional werk wilt doen van betekenis. Het bevordert het plezier en de voldoening in een baan. Winnende bedrijven – onze opdrachtgevers – gaan met hun tijd mee. Hierbij is innovatie één van de belangrijkste voorwaarden. Onze professionals dragen nadrukkelijk bij aan de innovatiekracht van organisaties. Betekenisvol werk dus.

 

We hebben een groot netwerk van mooie opdrachtgevers met uitdagende vacatures voor professionals in de techniek. Je wordt intensief begeleid door mensen uit de business en je kunt via ons je vakkennis vergroten door het volgen van trainingen en opleidingen.

 

Ben jij een professional met verbetervermogen en wil jij graag bedrijven vooruithelpen met jouw kennis en passie voor innovatie? Dan kun je via LT Professionals prima aan de slag in techniek. We maken graag kennis met je!

 

Ook begrijpen we dat het voor young-professionals moeilijk is om een keuze te maken wat je eerste stap wordt. Hiervoor hebben wij een Talentscout programma opgezet. Samen gaan we, misschien wel met jou, hard aan de slag om te kijken waar jij je thuis voelt, gerespecteerd wordt, kan leren en natuurlijk kan doorgroeien. Wellicht ben jij onze volgende young-professional met een aantrekkelijk startsalaris, auto van de zaak en vooraf vastgestelde doelstellingen om door te groeien.

 

Ons Talentscout programma is niet alleen van waarde voor young-professionals maar ook voor werkgevers. De arbeidsmarkt is krap en zonder strategie personeel aannemen blijkt voor bedrijven om de 3 tot 5 jaar problemen te veroorzaken. Laten we samen kijken hoe wij dat voor jullie kunnen oplossen!

 

Bent u door bovenstaand geïnteresseerd geworden? Onze enige slechte gewoonte is onze liefde voor koffie. Laten we een bakkie doen!

Diensten

LT Group is een management- en detacheringsbureau met diensten als advies, detachering, training en opleiding. Vanuit onze labels Professionals, Academy als Consultancy kan specifiek maatwerk verricht worden.

Onze bedrijfsvoering staat borg voor een persoonlijke aanpak met een meetbaar resultaat. Hiermee maken we veelal het verschil tussen uitzenden en detacheren.
Bovendien heeft LT Group het volledige dienstenpakket in eigen beheer om op alle ontwikkelingen te kunnen inspelen. Heeft hiermee de ambitie meer te zijn dan alleen een verbinding tussen uitdaging en oplossing.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact