Klachten

Hét netwerk waarin bedrijven en professionals elkaar vinden

info@lt-group.org

085 30 30 299

ma t/m vrij: 08:00 – 17:00

Klacht indienen

Melden van klachten en misstanden

LT Group heeft een gedragscode die alle werknemers en opdrachtgevers aanspoort om professioneel en fatsoenlijk te handelen. Toch een klacht of probleem? Dan is ons uitgangspunt dat er zoveel mogelijk in onderling overleg naar een bevredigende oplossing wordt gezocht; samen met de contactpersoon. 

Lukt het niet om de situatie op te lossen? Dan kan u via onderstaande formulier uw klacht in dienen.

Wij willen dat al onze werknemers in een omgeving kunnen werken die vrij is van discriminatie en illegaal of onethisch handelen.

De procedure Melden Misstanden biedt de mogelijkheid aan vaste medewerkers, flexwerkers, opdrachtgevers en anderen om melding te maken van illegale praktijken of ernstige misstanden bij/door (een medewerker van) LT Group. Met ernstige misstanden wordt bedoeld: discriminatie of racisme, seksuele of andere intimidatie, fraude, diefstal, corruptie, omkoping, kartelvorming, misbruik van Randstad-bezittingen voor persoonlijke doeleinden, misbruik van alcohol of drugs etc.

De procedure voor het melden van deze misstanden is bedoeld als laatste mogelijkheid en biedt de mogelijkheid om misstanden anoniem te melden. Dus als alle eerdergenoemde mogelijkheden onvoldoende resultaat geven of als er angst voor vergelding is, kan deze procedure gebruikt worden.

Melden datalek

Een datalek is een situatie waarin jij of een ander onbedoeld inzage heeft in persoonsgegevens die niet voor jou, of die ander, bestemd zijn. Indien je een (vermoedelijk) datalek bent tegengekomen verzoeken wij jou dit direct te melden. 

Procedure melden klacht

De ontvanger van de klacht registreert de klacht op het klachtenformulier van LT Group. Hij of zij leest de omschrijving van de klacht net zolang voor totdat de klant zich hiermee helemaal akkoord verklaart. Hij of zij informeert de klant over de verdere behandeling van de klacht.

De verantwoordelijke medewerker wordt zo spoedig mogelijk gemeld, zodat er zonder vertraging actie ondernomen kan worden. Per e-mail ontvangt de medewerker het klachtenformulier. De medewerker neemt uiterlijk binnen twee werkdagen nadat de klacht binnengekomen is, contact op met de klant. De klacht wordt zo mogelijk meteen opgelost of er wordt afgestemd welke maatregelen kunnen worden getroffen.

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact