Tijd om onze Consultancy-tak voor te stellen. Centraal in dit artikel: Lizzy van Putte, een van onze senior consultants. Lizzy geeft advies en voert projecten uit op het gebied van beleid en bestuur in het algemeen, en op het gebied van Human Capital Management in het bijzonder. Ze brengt daarmee haar jarenlange ervaring en expertise mee. “Een technisch georiënteerde werkomgeving, daar kan ik de meeste waarde toevoegen.” Welkom bij de club, Lizzy!

Want hoe verbeter je de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers? Hoe kijk je breder naar je workforce en wat kan dat opleveren? Lizzy beschrijft het effect van haar consultancy in bedrijven en projecten: “Door samen met de organisatie de transitie van Human Resource Management naar Human Capital Management te maken, komt de meerwaarde van de mens voor de organisatie centraal te staan. Hierdoor zijn deze organisaties veel beter in staat mensen aan te trekken, te binden (voor de duur dat beide partijen meerwaarde aan elkaar kunnen toevoegen) en vooral ook te boeien.”

De waarde van projectmatig werken

Lizzy vertelt wat voor haar de waarde van projectmatig werken is: “Werken op projectbasis betekent voor mij dat je doelgericht, op basis van je kernkwaliteiten, waarde kunt toevoegen aan een organisatie.

LT Group en ik delen de visie dat de verbinding tussen professionals en bedrijven succesvoller tot stand komt als deze wordt gelegd door een dienstverlener die acteert vanuit intensieve kennis van het expertisegebied van de doelgroep.”

En vanuit deze expertise en affiniteit zetten we onze verbetertrajecten in, voor bedrijven, overheden en vakverenigingen. Dat doen we met diverse tools die bijvoorbeeld de markt in kaart brengen, trends identificeren en toekomstige ontwikkelingen voorspellen. Meer weten over hoe we dat doen? Lees dan hier verder.