Blog van LT Group

10 Jarig bestaan LT Group

transcript: 

Hé Pap, leuk dat ik je mag interviewen! LT Group bestaat 10 jaar, ik werk ik al 5 jaar voor je en je zal nog lang niet van mij af zijn, maar waarom ben je eigenlijk met LT Group begonnen?

 10 jaar geleden was ik 50 jaar geworden, had ik voor diverse mooie werkgevers gewerkt, maar zag ik een gat in de markt die ik met beide handen wilden aanpakken.

Ik ben overigens overtuigd, dat de visie die wij toen hadden, ons aan dit jubileum hebben geholpen. Uiteraard hebben wij bestaansrecht opgebouwd door kwaliteit te leveren maar vooral ook door steeds meer van toegevoegde waarde te zijn.

Als iemand mij overigens in januari had gezegd dat dit jubileum volledig virtueel zou zijn, zou ik dat zeker niet kunnen voorstellen.

Maar hier staat wij nu en accepteren we dit als ons ‘nieuwe normaal’. Wanneer je kijkt naar ons eigen digitalisering slag heeft dat ons hierin enorm op weg geholpen. Wij hebben onze website vernieuwd.

Maar niet in de minste zin hebben wij onze trainingen en opleidingen gedigitaliseerd en deze online geplaatst. Dit helpt ons dan ook nieuwe talenten aan ons te binden. En kunnen hiermee steeds meer op afstand ons werk doen.

Ironisch genoeg zijn wij in 2010 midden in een crisis opgestart en maken wij nu in ons jubileumjaar opnieuw een crisis mee.  Maar ook daartussen hebben we ook steeds het nodige moeten overwinnen. Als je kijk naar deze ervaring dan is dat onze beste leermeester geweest. En geloof ik dat wij ook uit deze situatie weer sterker voortkomen en kunnen voortbouwen.

Ik geloof dan ook dat dit eigenschappen zijn waar succesvolle bedrijven hun bestaansrecht aan hebben te danken. Onze maatschappij zit immers midden in een omwenteling die alles zal doen veranderen.

 

Extraordinary times call for extraordinary efforts. Wat zijn dan de efforts die LT momenteel haar opdrachtgevers aanbiedt?

Nou! Als je even over mijn schouders mee kijk zie een mooie skyline met opdrachtgevers die ook bijzondere tijden mee maken. Sommige opdrachtgevers zitten in moeilijke economische omstandigheden. De andere maken juist een groei mee.

Aan al deze bedrijven leveren wij maatwerk. Dat betekent dat een bedrijf die groei meemaakt wij op zoek gaan naar de juiste mensen. Maar een bedrijf dat juist in een moeilijker situatie zit wij helpen om kosten te besparen. Ook zijn er vraagstukken waar wij advieswerk voor leveren.

 

Wat zijn dan de afgelopen jaren de successen geweest?

Eigenlijk zijn onze successenverhalen het succes van onze opdrachtgevers waar wij een bijdrage aan hebben mogen leveren. Met als gevolgd dat de meeste relaties ons trouw zijn gebleven is ook vooral hieraan te danken. Persoonlijk ben ik aan deze wisselwerking ook heel veel dank aan verschuldigd.

Om een mooi voorbeeld te noemen kijk ik graag terug naar ons project Suriname waar wij projectmanagement voor de aanbouw van nieuwe raffinaderij hebben geleverd. Maar ook dit jaar hebben wij diverse mensen geleverd voor diverse projecten en turnarounds. En doen wij ook graag mee met het overleg hoe dit de volgende keer beter kan.

Toch is mijn grootste trots de trainingen en opleidingen die wij de afgelopen jaren volledig virtueel hebben uitgewerkt. We zien dat dit in Nederland nog steeds een uniek product is. Waardoor bedrijven en professionals bij ons aanmelden om zich te laten omscholen, dan wel verder te ontwikkelen. Op dit vlak ben ik dan ook blij dat onze visie hoe wij talenten en bedrijven met elkaar kunnen verbinden goed tot zijn recht komt.

 

Wat kunnen wij de komen tijd van LT verwachten? 

De komende periode gaan mensen meer van ons horen. Er komen bijvoorbeeld interviews met opdrachtgevers en medewerkers die allemaal hun eigen verhaal zullen vertellen.

Tenslotte zullen wij ons jubileum gaan vieren en komen er diverse win-acties.

Voor bedrijven

Recruitment, detachering, projectmanagement, werving & selectie en advies op hoog niveau: met onze labels verzorgen wij al deze diensten. Hiermee zijn wij niet alleen de verbindende schakel tussen bedrijven en professionals. Wij tillen zowel professionals als organisaties naar een hoger plan.

 

Meer weten over wat LT Group voor u kan betekenen? Neem contact op of plan een afspraak.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Contact

Postbus 444
2990 AK Barendrecht

085 30 30 299
info@lt-group.org
Privacyverklaring

Contact